Imej lelaki yang disenangi perempuan

on 05 May 2011

Semata-mata nak perempuan pandang, imej lelaki ni sometimes over aku tengok. Macam-macam style fesyen diperagakan yang bagi aku, tak kena tempat dengan masa. Actually tak perlu nak kompleks sangat fesyen tu. Dari info yang aku dapat, perempuan lagi suka fesyen lelaki yang simple je. Bawah ni ada 2 contoh.

T-shirt + jeans

                                                                Sila abaikan gitar tu..

Imej ni walaupun common tapi rata-rata perempuan selesa dengan imej macam ni. Simple, just nice. Tak menyemakkan mata, tak menyakitkan mata. Nak nampak segak dengan t-shirt + jeans ni, cari t-shirt yang tak terlalu besar. Ngam-ngam dengan saiz badan tapi jangan terlalu fit. Seluar jeans pulak sama ada straight cut atau skinny. Tapi skinny janganlah terlalu ketat sangat. 



Jaket jeans + kemeja lengan panjang + jeans

                                                              Madetailorcustom

Kalau nak advanced sikit, nilah imej dia. Tak perlu fesyen yang terlalu kompleks. Pakai macam ni je pun confirm awek-awek ni pandang. Nak lagi stylo, combine sunglasses dengan snowcap. Cuma make sure warna pakaian belah dalam kena dengan warna pakaian belah luar.

So perempuan, ada tak cadangan imej yang boleh ditambah? Lelaki pulak, pendapat kau macam mana?


Bacaan lain : Imej perempuan yang lelaki suka
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Custom Dress Shirts said...

m speechless. Awesome concept, look well put together, colours well co-ordinated and iI love the idea of wearing a belt as a bowtie. I love and hype this look


16 October, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...