Lagi lagu yang best dilayan waktu pagi

on 06 May 2011

Macam biasa, aku takkan pick lagu yang tangkap lentok, slow muzik dia. Muzik macam tu kalau dengar waktu pagi akan buat kita jadi malas, tak produktif. Keh keh.. So ni lagu dia :

The darkness - I believe in a thing called love

Ok kalau tengok tajuk tu, jangan sangka lagu ni tangkap leleh. Lagu rock ok. Muzik yang fun, rancak, kelakar. Kelakar tu sebab ada certain part suara penyanyi dia macam pondan. Hahah. Tak caya cuba dengar Confirm kau akan jadi super ceria waktu pagi.

Black eyed peas - Just can't get enough

Kelebihan lagu ni, beat dia. Upbeat! Ala-ala techno pun ada. Nice! Berupaya menaikkan mood pendengar.

Justin lidah - Love me 

Ok aku sebenarnya tak suka Justin lidah. Tapi bila dengar lagu ni, aku rasa lagu ni patut dimasukkan sekali dalam list lagu yang best didengar waktu pagi. Sebab beat lagu yang fun.

Saloma - Selamat hari raya 

Lagu raya jugak! Ingat tak lagu ni? Keh keh.. Nak kata apa lagi? Muzik yang ceria. Suasana raya yang seronok tu memang terasa la bila dengar lagu ni. Sekaligus kau pun rasa riang gembira. Seolah-olah macam dah raya. Best!!

Ok kalau belah pagi mood kau suram je atau macam tak bersemangat je nak pergi kerja, kau dengar lagu-lagu ni. Confirm mood kau ceria, gembira dan rasa bersemangat nak pergi kerja. Trylah!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...