Exposed! (18) : Blog dia yang best gilak

on 05 June 2011

Blog ni baru je muncul 4 bulan lepas. Tapi dah ada komuniti sendiri. Gila hebat! Ah sebelum tu aku nak ucap terima kasih lagi atas kesudian tuan punya blog mempromosi blog aku. Trimas ye trimas trimas (terima kacih)

Apa yang aku boleh kata, blog ni memang awesome lah. Template custome made, cantik. Paling penting loading blog laju. Nice! Entri? Ada info ada cerita.. Komen banyak kat situ jadi nak cakap apa lagi? Keh keh. Semua serbi lengkap lah! Tuan punya blog pun sangat friendly. Rajin chat dengan blogger2 kat fb. Hmm patutlah meletup blog ni..

Ok cakap banyak pun tak guna. Aku pun dah mengantuk ni. Hahah. So kalau nak merayau sana sini picit!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...