Gambar Majlis Cukur Jambul Anak Suhaila Dan Jimmy Shanley

on 28 July 2011

Gambar masa majlis cukur jambul anak suhaila dan jimmy shanley. Majlis berlangsung malam semalam di rumah keluarga sebelah nursuhaila di sungai buluh dengan tetamu yang hadir seramai 100 orang termasuk pihak media. Hurmm serius comel anak diaorang yang bernama zahray ni..

Tapi yang tak best nya, ayah si baby tak dapat datang pulak.. Hurmm aku rasa kesian kat baby ni. Yelah majlis bermakna macam ni sekali je seumur hidup.. Jadi tak kiralah apa masalah pun patutnya parents kena hadir ah. Apa pun tu sekadar pendapat jelah..























Artikal lengkap dan gambar selajutnya di Oh bulan
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...