Guwa pun nak simpan kain batik corak ular mengawan la..

on 27 June 2011

(Scene dari Kl gangster sebelum king datang jumpa malik)

Shark : Waaahh...! Taiko besar sudah keluar! Guwa ingat lu sudah mampus. Apa macam taiko? Ada baik ka?

Malik : Lu pergi balik lah.. Guwa tak nak tengok lu punya muka kat sini

Shark : Lu sapa nak suruh guwa blah? Tempat lu ka? Mana guwa nak redah, guwa punya suka la! 5 tahun lu kat dalam, lu lagi ranggi ah? Lu tahu lu cakap sama sapa? Bila-bila masa guwa boleh kasi pancung sama lu malik!

Malik : Guwa mahu tengok lu pancung guwa. Apa lagi lu tunggu?! Iskk..

Shark : Apsal lu tiba-tiba buat muka tempe malik? Taiko besar sudah goyang sama guwa ka? Hahhaaa!

(Keadaan senyap seminit sebab malik nak habiskan rokok dia)

Malik : Tadi lu kata 5 tahun guwa kat dalam kan.. Lu buat guwa teringat guwa ni bekas banduan la.. Iskkk.. Dulu guwa taiko besar. Perempuan senang melekat sama guwa. Sekarang guwa bekas banduan. 1 awek pun guwa tak dapat usha! Hidup guwa sekarang memang sunyi lah.. (sambil lap air mata)

Shark : Apahal lu ni malik.. Desperate ka.. (dalam hati)

Malik : Tadi sebelum lu pacak lu punya muka kat sini guwa bukak metro online. Guwa terkejut baca 1 berita ni, nenek tua 50 tahun pernah menjalinkan hubungan dengan 200 lelaki. Rahsia dia, nenek tu simpan tangkal sepotong kain batik corak ular mengawan.. Dia percaya tangkal tu ada power. Jadi guwa ingat nak simpan satu lah

Shark : Lu jangan buat kerja gila la malik.. Syirik lu tahu! Syirik! Jodoh pertemuan atas kehendak Allah... Bukan atas kain! Lu mahu guwa pancung sama lu sekarang ka malik?!

(Malik dengan shark pun terus bergasak tak ingat dunia..)

Scene di atas diubah suai ikut suka aku.. Jadi sebelum aku mengarut jauh aku stop sini lah. Hehehe. Hurmm tak tahulah kenapa masih ada yang percaya benda mengarut macam ni. Nanti jangan yang bujang2 luar sana tu ikut cara haram ni bila nak cari pasangan.. Jangan buat kerja buduss.. Nak tahu pasal tangkal tu? Klik sini





Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...