Official Video Klip Take Over Mizz Nina Feat Flo Rida

on 18 August 2011

Official video klip take over oleh mizz nina feat flo rida. Aku sebenarnya tak minat dengan lagu-lagu macam ni tapi lagu take over ini berjaya buat aku ulang dengar berkali-kali pulak. Dengan beat yang catchy, kita dengar pun rasa seronok je.. Sumpah, aku tak tipu. Yang gempaknya, video take over ni dilancarkan di mtv semalam. Awesome! Sebab bukan senang lagu dari malaysia dapat perhatian pihak sana tahu..

Jumlah view untuk video klip ni pun makin meningkat. Memang best lagu ni. Tak percaya cuba korang dengar. Kalau tengah moody sebab gaduh dengan pakwe ke, layan lagu ni. Aku gerenti korang boleh happy balik. Har har.. Apa-apa pun, tahniah untuk mizz nina.


Google : video official take over florida feat mizz nina, take over mizz nina video, mp3 take over mizz nina
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...