Semakan Gaji Baru Ssm Online 2012

on 31 March 2012

Info semakan gaji baru kakitangan awam ssm 2012 online - Rasanya ramai kakitangan awam tertanya cara semak gaji baru ssm untuk tahun ni. Jadi sini aku sediakan cara untuk membuat semakan.


Cara semak :

1. Klik pautan link sebelah ni : laman jabatan perkhidmatan awam dan scroll ke bawah sekali.

2. Cara semak peratus kenaikkan gaji korang ialah dengan mengisi nilai gred jawatan korang dan jumlah gaji terakhir korang dapat pada akhir bulan disember 2012 pada ruangan yang disediakan dan klik "kira". Selepas tu, paparan akan menunjukkan jumlah gaji baru dengan kenaikan yang bakal korang terima bermula bulan januari 2012. Itu je yang korang kena buat. Senang je.

Dah kira total gaji, bolehlah enjoy sedikit lepas ni ye tak? Apa-apa pun jangan lupa bersyukur pada tuhan yang mengurniakan rezeki. Family pun jangan lupa.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...