Kad Kahwin Jejai Dan Fasha Sandha

on 09 April 2012

Kad jemputan kahwin fasha sandha dan jejai? Gambar ni bukti dia. Dengan adanya bukti ni, aku rasa teka-teki peminat dah terjawap. Pada yang tak tahu diaorang ni akan jadi suami isteri yang sah tak lama lagi. 


Tarikh perkahwinan fasha dan jejai ialah pada 27 april 2012. Tak lama je lagi. Aku rasa pasangan secocok ni mesti dah tak sabar menunggu hari bersejarah dalam hubungan diaorang. Lagipun macam-macam dugaan berlaku pada diaorang dulu. Dan sekarang alhamdullillah, berkahwin juga. Aku pulak dah tak sabar nak tengok gambar persandingan diaorang nanti. Mesti pasangan ni nampak cantik dan menarik di hari persandingan nanti.

Anyway, tahniah diucapkan pada fasha dan jejai. Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar. Nantikan update gambar nikah diaorang nanti di blog ini. 

Sumber gambar : Media hiburan

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...