Kad Kahwin Scha Al Yahya Dan Awal Ashaari

on 27 April 2012

Kad jemputan kahwin scha al yahya dan awal ashaari? Gambar ni bukti dia. Kalau nak cakap pasal design dia, simple je. Alah, lagipun untuk apalah nak grand atau gempak sangat design kad kahwin kan.. Last-last ke tong sampah jugak perginya kad tu. Heheh. Lagi pun apa yang paling penting ialah di hari perkahwinan pasangan ni nanti. 


Rasanya awal dan scha mesti berdebar setiap minit sekarang ni. Tak lama je lagi diaorang akan jadi pasangan suami isteri yang sah. Untuk makluman korang, perkahwinan scha dan awal akan disiarkan di astro. Jadi tak perlulah gusar kalau tak dapat pergi ke majlis perkahwinan diaorang jumaat minggu depan. 

Anyway, hopefully segala perancangan pasangan ni untuk perkahwinan diaorang akan berjalan dengan lancar. Jangan lupa tonton di astro perkahwinan awal dan scha di astro nanti.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...