Live Streaming Pertabalan Yang Dipertuan Agong ke 14

on 11 April 2012

Video live streaming pertabalan yang dipertuan agong ke 14, 11 april 2012. Siaran langsung ni disediakan oleh rtm. Pada yang tak berkesempatan tengok di tv, jangan risau sebab korang boleh tengok dengan klik pada pautan link yang disediakan kat bawah ni.


Anyway, rasanya mungkin ada dari kita dah tak sabar nak tengok upacara pertabalan ni. Mana taknya, upacara ni 5 tahun sekali je. Kena pulak hari ni cuti, so memang cantiklah timing dia. Pada yang menonton, klik pautan link kat bawah :

Live streaming istiadat pertabalan yang dipertuan agong ke-14
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

puteri kasih said...

syukurlah semuanya berjalan dengan lancar :)


11 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...