Zizan Razak Masuk Hospital Kerana Demam Teruk

on 30 April 2012

Zizan razak masuk hospital kerana deman teruk - Aku dapat tahu berita ni petang semalam. Tapi tiada gambar peserta raja lawak ni dimasukkan ke hospital. Sekarang dah ada gambar so bolehlah aku share dengan korang. Berdasarkan dari twitter zizan, dia dimasukkan ke hospital sebab deman teruk.


Berdasarkan dari sumber jugak, walaupun zizan deman teruk tapi dia masih lagi bekerja macam biasa, macam dalam keadaan tengah sihat. Kalau dah selebriti terkenal, sah-sah jadual kerja pack punya. Masa rehat pun silap-silap sekejap je atau boleh kata takde langsung. Kena pulak zizan dalam keadaan tengah demam tapi masih jugak bekerja, memang sakitlah. 

Anyway, diharapkan zizan berehatlah secukupnya buat masa ni sampailah deman tu betul-betul sembuh. Kerja, kerja jugak tapi kesihatan kena jugak jaga. Pada peminat, doakan zizan cepat pulih supaya dia boleh terus menghiburkan peminat semula. 
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

Misz Azney said...

kesian bf sy masuk hospital. . kih3,hospital mne eq?ganu ker?kalau ganu boley g jenguk dye. . awok2 ganu terr


30 April, 2012
FIRE FLAME MISS Y said...

abang zizan I wish u always get a good rest kay love you until the end as fan and jage kesihatan also take care kan suare tu okey ..


26 April, 2013

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...