Gambar Adi Putra Dan Nora Danish Di Mekah

on 29 April 2012

Gambar adi putra dan nora danish di mekah menunaikan umrah! Macam yang diberitahu oleh beberapa blog hiburan sebelum ni, masuk hari ini nora dan ibunya dah pun 2 hari berada di mekah. Yang menariknya, adi putra pun ada join sekali.


Cuma jangan salah faham. Takde apa yang mencurigakan antara nora danish dan adi putra. Kebetulan nora berangkat ke mekah masa adi pun nak ke sana untuk menunaikan umrah. Berbalik pada nora, dia akan berada disana selama 13 hari yang disertai oleh ibu dia, model azura dan hizbur imam muda musim pertama. Pada peminat, doakan segalanya selamat dan berjalan dengan lancar dan semoga dia peroleh ketenangan selepas pulang dari menunaikan umrah nanti. 

Anyway, ada lagi beberapa gambar nora danish di kota mekah untuk tatapan korang dengan klik read more. Kredit gambar twitter nora danish.









Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

adek said...

jangan tuduh2 yang kita x tau cerita sebenar..setiap orang ada kisah tersendiri...jodoh ajal maut ditangan tuhan dan setiap apa yang berlaku ada hikmah disebalik


24 May, 2012
iera said...

nape nora tutup akaun fb die?


28 May, 2012
ABBY BAG & Cloth said...

Umrah pon masih je make up. Without make up, please ,,


26 November, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...