Gambar : Majalah Glam Rozita Che Wan Mei 2012

on 03 May 2012

Rozita che wan cover majalah glam mei 2012? Gambar ni bukti dia. Serius, walaupun dah berumur pada aku dia tetap maintain cantik dan hot. Mesti ramai perempuan tertanya apa rahsia dia untuk maintain cantik pada usia yang boleh dikatakan 'senja'. Mungkinkah sebab penangan safia rania gold?


Dan untuk makluman korang, majalah glam edisi mei 2012 kali ni menampilkan rozita che wan dengan pakaian fesyen terkini sebanyak 42 muka surat penuh. Bermakna ni 1 kemestian untuk peminat hardcore rozita beli majalah ni. Cuma aku tak dapat pastikan ada atau tak artikel interview dia. Tapi aku pasti, ada ke takde ke interview bukan 1 masalah bagi peminat rozita untuk beli majalah ni. 

Anyway, dapatkan majalah ni di kedai berhampiran sebelum majalah ni sold out. Lagi beberapa gambar menarik rozita dengan klik read more.







Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...