Keputusan Liga Perdana Malaysia 14 Mei 2012

on 14 May 2012

Keputusan liga perdana malaysia 14 mei 2012. Korang boleh ikuti perkembangan terkini score setiap pasukan di blog ini. Satu perlawanan dah pun berlangsung petang tadi dan malam ini pada jam 8.45 malam akan berlangsung baki lagi 3 perlawanan. Dan untuk makluman korang, perlawanan harimau muda ii vs johor dibatalkan atas sebab-sebab yang aku tak dapat pastikan.

Pada kaki bola yang tercari-cari live streaming salah satu perlawanan malam ni, rasanya korang mungkin takkan jumpa kot. Tapi jangan risau. Kalau ada live streaming, aku akan update di blog ini. Insyaallah keputusan perlawanan akan diupdate dari semasa ke semasa. 

Keputusan liga super malaysia 14 mei 2012 - Keputusan penuh

Pos Malaysia     (1) - (0)            Pdrm 
MP Muar          (1) - (2)            Betaria (FT) 
Sime Darby       (1) - (2)            Atm
Pahang              (7) - (2)            Perlis
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...