Fasha Sandha Isteri Jejai Hamil 2 Minggu!

on 14 May 2012

Fasha sandha isteri jejai hamil 2 minggu! Berita gembira ni disahkan sendiri oleh pengurus fasha. Serius aku macam tak percaya je bila dapat tahu fasha mengandung. Rasanya tak sampai pun 2 bulan diaorang berkahwin. Kan? Tapi takpe kita fikir positif. Fikir yang baik-baik. Mungkin timing malam pertama diaorang cantik sebab masing-masing tengah subur masa tu? Hehe.


Ini pengesahan dari pengurus fasha sendiri pasal ni :

Akibat lewat datang bulan, fasha telah melakukan pemeriksaan dan doktor mengesahkan dia hamil dua minggu. Doktor juga ada menasihati dia jangan buat kerja-kerja berat untuk sementara waktu ini.

Anyway, tahniah diucapkan pada jejai dan fasha di atas kehamilan ini. Semoga kehadiran bakal ahli keluarga baru nanti akan menceriakan lagi kehidupan fasha sekeluarga. Insyaallah. Kredit info : Media hiburan
Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

Amirah Jafri said...

Alhamdulillah utk fasha. rezeki masing2 kan :) hehe


14 May, 2012
Rozuan Ismail said...

tahniah fasha dan jejai


14 May, 2012
luqman zakaria said...

betul2..pk positif..ape2 pon tahniah tahniah!


14 May, 2012
Anonymous said...

by any means,there's no way u can detect a 2 week old preggy...fasha dah kantoi. at least, baby tu must be around 6 week, sbb tu urine test bleh positif & boleh nmpk kat scan..trust me....-doktor bijak-


15 May, 2012
Anonymous said...

prgnent bulan 5, sepatutnya bulan 2 dah bersalin......... ni x bersalin2 pun.........


11 March, 2013

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...