Live Stream Sime Darby vs Kelantan 19 Mei 2012

on 19 May 2012

Live stream sime darby vs kelantan 19 mei 2012 final piala fa! Akhirnya, kelantan vs sime darby akan berlangsung malam ini. Rasanya ini perlawanan yang buatkan ramai penyokong kelantan tak senang duduk beberapa hari ini. Pasukan mana yang bakal menang? Aku ramalkan kelantan score 3, sime darby score 2. Ramalan korang pulak macam mana?

Anyway, pada kaki bola yang tak dapat menonton perlawanan ni di televisyen mahupun menoton secara live di stadium yang bermula jam 8.45 malam ini, jangan pening-pening. Sebab aku akan sediakan video yang membolehkan korang menonton perlawanan ni secara online. Kalau tiada video, aku akan bagi link web streaming ok? Klik read more untuk tengok video.



*Kalau video kata atas problem, sila ke blog asyik tv untuk tonton perlawanan ini dengan klik pautan link sebelah. Klik -> asyik tv
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

shida'R said...

gomo mng dah hehee ^_^


20 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...