Terserempak dengan avril lavigne di kedai mamak

on 21 November 2010


Apa akan jadi kalau : Jumpa avril lavigne kat tempat yang sempoi gila : Kedai mamak, bukan restoran high class. Tah apa motif lepak memak tak tahu la pulak. Dah tak tahu mana nak pergi kot. Tengok pulak dia pekena teh tarik kaw sambil makan roti canai, perghh.. Ayat 1st kid akan cakap " You're rock avril !! "

Apa akan jadi kalau situasi ni terjadi? Hahah cuba bayangkan.

Dah jumpa Avril lavigne depan-depan macam ni, apa lagi, takkan nak tengok je. Lagi-lagi la kid ni peminat dia. Siap poster pintu lagi kat rumah. So tanpa segan silu, benda tipikal yang 1st akan dibuat of course la mintak autograph. Lepas tu sembanglah sambil minum air baru order, milo tabur ais kaw kaw kaw. Sekali keluarlah 1 soalan dari Avril : 

"Could you please tell/teache me something so i can know more about malaysia?"

jawapan yang akan aku kata :

  • Malaysia is a hot country.
  • Most public toilet is dirty. 
  • There's a place named 'pudu raya' at Kuala Lumpur that has an automatic toilet. You'll have to insert coin to use it. Becareful, the door will open automaticly if your time is up. What if the door open when you're still not finished doing your 'business' in that toilet?
  • Most malaysian talk english in rojak-rojak style. What is  'rojak2'? Google please?
  • Most guy's in malaysia totally hot. Like me!

Tengah rancak berbual, tiba-tiba terfikir pulak - "kalau avril lavigne jatuh hati kat aku dan terus ajak kahwin macam mana eh?"  Aiseh.. Berat jugak ni.. 

Kid memang takkan menolak punya. Rugilah kalau menolak. Gadis melayu bukannya takde, cuma gadis melayu ada something yang buat kid turn off lah.

Jadi persoalan dia sekarang ni :
  • Boleh ke avril terima agama islam? Memang amik masa untuk sesuaikan diri tapi sesetengah orang ni, kalau dia rasa something tu leceh, last-last dia tinggalkan je.
  • Rela ke jadi suri rumah? Yelah selama ni hidup as artis, bebas, sentiasa busy, travel sana sini. At the end, terperap je kat rumah. Boleh ke dia?
  • Avril lavigne popular. Ni 1 lagi problem besar. Peminat sampai 1 dunia, dah bercerai pun still laku, confirm kid akan di aim jejaka-jejaka yang berkeinginan memperisterikan avril. Tapi dah ayat kid berjaya buat dia cair, nak buat macam mana? See the leg la..
  • Lagi 1 hal, Paparazzi akan mula mengerumuni rumah kid. Nak melepas pun kalau boleh ada jugak yang nak snap gambar. Arghhh!!!
  • Tak pasal-pasal kid punya blog jadi popular. Kid buat entri ' Berapa kali aku korek hidung dalam 1 hari ' pun boleh masuk 1st rank google, yahoo search engine result, view sampai 1 juta untuk 1 entri ni SAHAJA.
Lepas tu dia mintak ajar sedikit bahasa melayu. Kid pun sebutlah ' Selamat hari raya aidil fitri mulia. Maaf zahir dan batin. ' dan kid suruh dia sebut balik. Dia sebut macam ni ' Sir lamb mad hurry ray year i deal fit three moo lee year. Ma eve zz ear and ba teen. ' Alamak.. Banyak kerja ni..

*Entri ni sekadar imiginasi. Imiginasi tu bagi kid takda limitnya. Cuma kalau buruk kita bayangkan, buruklah hasil dia. Ah jangan marah ye peminat-peminat avril semua. Hehe.
Ranking: 5

{ 22 comments... read them below or add one }

Nur Misnan said...

salam kid
hahahaha... nakal sungguh kamu


21 November, 2010
zmah said...

Kalau betul pasti orang itu tak tido mlm


21 November, 2010
MiszFieqa♥ said...

Hohoh , dy mintak 3 bgi 5 [!] Hehe :D
Minat Avril ke ? Lalalala ~


21 November, 2010
eiela said...

haha macam-macam lah.


Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara


21 November, 2010
EmanCloud said...

kah3. suruh die belajar masak lomak. aku pinang die.


21 November, 2010
nanie said...

haha..kalau jmpe,kim slm kt avril k..


21 November, 2010
ken said...

dia memang hot. tapi tak boleh jadi partner untuk orang biasa :P


21 November, 2010
sollehahn said...

hahah..pecah perut aku baca entri mengarut ko nih...


22 November, 2010
yaya said...

Aku nak jadi tukang tebar roti canai kedai mamak tu. Mana tahu jumpa Avril.


22 November, 2010
- Kid - said...

Nak jadi tukang tebar boleh tp agak2 sedap tak roti tu? Kalau tak avril taknak makan. Hehe..


22 November, 2010
chentamiera said...

haha..klaka la..comel je ;)


22 November, 2010
MyZone~theUn4given said...

adoiii..imaginasi tahap gaban nih..wakakakaaa


22 November, 2010
Miss Yaty said...

haha..klakarnya entry nih..hihi..nak folo blog nih :)


22 November, 2010
jeera said...

haha.. laik laik :)


29 November, 2010
A.D.A.M. said...

Hahaha. Tak2. Avril Lavingne, setia! Tapi bukan pada Kid. :P


08 December, 2010
cikgu mata coklat said...

hahaha..
kelakar laa..


09 February, 2011
TeAqArH said...

hahaha....siyes...nk bayang ngn tom cruise la plak...


09 February, 2011
platipus said...

imaginasi tinggi.wow!


09 February, 2011
Anonymous said...

kat tmpt saya ade avril ... keje kat restoran....
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001286033069


25 May, 2011
Anonymous said...

ne avril sabah :D


25 May, 2011
..:Gadis::.. said...

ne avril sabah
...
skali pandang mmg sama
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001286033069

klu nk tgk avril keje kat restoran ne la dier


25 May, 2011

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...