Expose! : Shadawentz.com - Bukan sekadar lukisan

on 18 February 2011

Ni blog ke-3 yang ditepek dalam ruang expose! Bagi yang tak tahu apa kejadahnya expose! ni, klik sini.



  • Entri - 99% dari apa yang aku nampak, tuan punya blog menumpukan kartun sebagai entri. 1 kelainan dalam dunia blog selain dari blog realiti konspirasi sebab majoriti blog yang ada tumpu pada text je. Terhibur dan ada mesej - Ini yang aku dapat tiap kali blog ni keluar entri baru. Tak perlu lukisan yang nampak pro tapi kita tetap terhibur. Bahan bacaan santai yang best!!
  • Template : Kemas, cantik dan kena dengan tema blog "Where creativity becomes top priority".
  • Widget : Takda widget-widget mengarut! Yup korang boleh bersantai dengan tenang!
  • Loading blog : Pantas!
Bookmark blog ni! Sebab? Blog ni unik, dan best! Usha dan korang akan faham maksud aku. Masukkan jugak blog ni dalam list blogwalking korang sebab loading blog ni takkan buat korang terlelap! Terjah Shadawentz.com
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...