Apsal kau rasa boring bila berblogging?

on 28 April 2011

Pernah tak sampai 1 tahap, kau rasa boring berblogging? Mesti ada kan? Apsal jadi gitu? Jawapan dia 1 je. Sebab kau dah tak rasa nikmat berblogging.

Berblog.. Kalau keje kau cuma pikir idea, dapat idea, update dan macam tulah rutin yang seterus-seterusnya memanglah boring weh..

Blog.. Kau ada study tak pasal blog? Kau ada merayau tak baca blog orang lain? Kau dapat kawan tak dari berblogging ni? Ada drop komen? Yang paling penting sekali - yang mana jadi top priority kau dalam berblog, minat dulu baru duit atau duit dulu tapi minat ke laut? Cuba tanya diri kau, kau ada buat semua tu? Kalau takde, buatla.

Sebenarnya berblogging ni bukan takat update entri tapi lebih dari tu.. Barulah seronok! Barulah tak boring!


*Kalau kau berblog sebab suka-suka je entri ni bukan untuk kau
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...