Hirup air maannn....

on 29 April 2011

Perghh sedap.. Nikmat.. Bila nafsu dah bergelora, air apa pun dah tak pedulik lagi. Bantai! No wonder lah ramai suka. Fuhh.. Nikmat gila air maaa....
















..shroom sup nih!! Ar? Ishhh bayangan apa la yang muncul dalam fikiran tu.. Otak kuning lah kau ni! Benci benci benci! Bluekk 

Rezeki pagi hari ni, air mushroom sup a.k.a sup campbell. Sedap jugak eh? Sebelum ni aku tak pernah rasa sebab aku anti cendawan dan segala produk yang dihasilkan dari cendawan. Sebab cendawan tak cute. Lalalalalaaa

Ekceli, warna sup tu boleh dibaratkan dengan dunia blog.. Kalau semuanya "putih" je, serius bosan walaupun "sedap". Macam sup tu, kalau ada hiasan-hiasan sikit atau ada dedaging ke, fishball ke, lagi lah berselera orang nak hirup kan kan?

Persepsi penulisan blog kena sentiasa berilmiah bagi aku takleh pakai dah. Persepsi lapuk! Kuno! Sebab keadaan sentiasa berubah-ubah. Asalkan penulisan tu dapat memberikan something (info, kelakar, menarik dsb) pada pembaca dah cukup cun dah. 

Ok nak sambung hirup sup ni..

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...