Imej perempuan yang lelaki suka

on 21 April 2011

Kalau sebut bab imej prempuan pada tanggapan lelaki ni, mesti ada yang fikir lelaki ni suka tengok yang seksi-seksi je. Tapi bagi aku persepsi tu silap. Tak semua macam tu. Pada aku lelaki lebih kepada imej perempuan yang just nice dan berpada-pada pemakaian dia. Sini ada 2 contoh.

T-shirt dan jeans
























Ini contoh imej yang aku mentioned tadi. T-shirt combine dengan jeans dan dua-dua tu tak terlalu ketat. Just nice. Macam ni pun dah cukup dah sebenarnya. Cukup untuk nampak cantik/sedap mata memandang pada khalayak ramai. Tak perlu seksi/ketat pakaian tu. Seksa mata orang tengok.


Baju kurung

tupai.com.my

























Aku rasa kalau tanya mana-mana lelaki pun, confirm diaorang setuju imej perempuan berbaju kurung nombor 1 dalam hati. Bila perempuan berbaju kurung, aura dia lain macam. Sejuk je mata memandang. Memang terserlah ciri-ciri wanita yang ayu, cantik, lembut. Sama ada combine dengan free hair atau bertudung, tetap nampak cantik.

Jadi lelaki, ada apa nak tambah? Perempuan, pendapat korang pulak macam mana?
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...