Kerjasama antara skandal blog

on 21 April 2011

Melalui perbincangan kat fb, termeterai lah 1 perjanjian antara aku, dia dengan dia.. Perjanjian untuk mempromosikan skandal di blog masing-masing.. Yeehaaa... Tu tengok kat sidebar tu. Skandal aku dua-dua lelaki. Gay?? Hentam sajalah!

Apa kejadahnya skandal ni?? - Skandal yang dimaksudkan ialah Feed blog. Rugi ke promote skandal ni?? - Mana ada rugi. Ini promosi 2 hala yang menguntungkan semua pihak terlibat. Ianya adalah pertukaran pembaca. Pembaca - trafik. Proses dia macam ni :

Bila salah 1 pihak update entri baru, trafik akan masuk ke blog tu. Trafik tu pulak akan nampak feed blog kita dan trafik tu pun masuk ke blog kita. Bila kita update entri pulak, kitaran tu akan berulang balik. Jadi semua pihak untung kat situ!

Yup kerjasama!! Korang pun boleh buat. Insyaallah berbaloi-baloi..

Aku rasa korang mungkin dah baca pasal skandal ni kat blog abang six pack.. Kalau nak tahu lebih pasal ni, godek entri-entri dalam tu. Ok??
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...