Romantika masalah blogger 2

on 25 April 2011

Mulut puaka : Ah kau! Blog blog blog.. Ishhh! Panas betul lah aku tengok kau ni.. Ikutkan hati nak je aku shoot muka kau ni.. Member ajak lepak, kau kata ada kerja la hape lah.. Bila kena paksa barulah kau join.. Tu pun kau bawak jugak laptop tu! Bila member berborak, kau senyap. Rupanya berborak dengan blog! Apa ada dengan blog ni hah?? Kau bagitahu aku sekarang?! Apa ada dengan blog nih?!!

Blogger : Wahai kawanku, ada 1 ayat je yang sesuai untuk orang jahil macam kau ni - Pergi MAMPUSS


*Mereka takkan faham.. Kita pekakkan telinga, pandang ke depan dan terus bergerak.. Tak perlu pandang belakang lagi
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...