Exposed! (10) : Blog dia yang best gilak

on 11 May 2011

Aku mula perasan blog ni lepas owner blog komen entri sini. Then aku masuk blog dia, tengok sana sini, bedah sana sini..  Nice lah blog ni! Oh sebelum tu terima kacih sebab meletakkan link blog aku ye..

Template, banyak warna terang tapi pandai owner blog balancedkan warna terang tu. Takdelah silau mata pembaca. Overall cantik, kemas, loading laju. Entri? Ada info, kelakar, santai. Komen pun banyak situ jadi tak dapat dinafikan lagi ke-best-san dia!

Owner blog pun sangat peramah. Kalau nak tambah kenalan nilah masa dia. Ke kau nak cari awek blogger? Sekarang lah masa dia. Kah kah. Ok tak payah cakap panjang-panjang dah. Kalau nak merayau sana sini picit!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...