Exposed! (5) : Blog dia yang best gilak

on 06 May 2011

Blog ni aku kenal masa awal-awal aku berblogging dulu. Masa tu tuan empunya blog datang komen sini. So aku macam curios nak tahu siapa dia ni. Aku masuk blog dia then aku baca.. 1 je ayat aku : Pergh!!! 

Template minimalist simple just nice. Mata kau dijamin tak berpinau bila masuk blog ni. Entri pulak, aku tak perlu cerita lelebih.. Memang superb. Bukti dia? Komen banyak situ. Ahaks.. Paling best entri dia pasal berblogging. Aku suka aku suka!! It's worth reading!

Ok malas aku nak bebel panjang. Kalau klise dah tak best pulak. Keh keh.. Ok kalau nak merayau - Picit!!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...