Percubaan menjadi blogger tegar gagal..

on 29 May 2011

Percubaan untuk menjadi blogger tegar berblog tengah-tengah awal pagi gagal dengan teruknya.. Aku saja nak test.. Memang dapat stay up tapi natijahnya, anytime je aku rasa boleh pengsan! Hahak.

Dulu masa jadi student, selamba je stay up sampai ke subuh. Sekarang ni tak dapat pulak. Hm.. Ekceli aku jeles sebenarnya tengok blogger yang berblog sampai jam 3 pagi. Aku cuba tak dapat pulak. Grrr...

Silap-silap ada jugak aku jadi macam panda comel lote kat bawah ni.



Zzzz....



*Ada tips macam mana nak jadi 'kelawar'? Kalau ada share sini



Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...