Gambar Zara Shafruddin Kahwin Nicholas Rudd

on 20 April 2012

Gambar peguam zara shafruddin, yang dikatakan murtad kahwin nicholas rudd - Hari ini beberapa blog melaporkan seorang yang berstatus islam iaitu zara shafruddin berkahwin dengan nicholas rudd, anak bekas perdana menteri australia. Yang menjadi tanda tanya, perkahwinan diaorang ni dikatakan berlangsung di gereja. 


Mungkin sebab tu laporan beberapa blog mengatakan zara shafruddin ni dah murtad. Sebenarnya mula-mula perkahwinan diaorang ni dirahsiakan sampailah kevin rudd, bekas perdana menteri australia a.k.a ayah nicholas sendiri umumkan perkahwinan ni di twitter beliau. 

Kalau sekali tengok nama "zara shafruddin" tu budak 5 tahun pun boleh tahu tu nama orang melayu yang beragama islam. Cuma berdasarkan blog nescafe ais yang aku rasa satu-satunya sumber yang boleh dipercayai setakat ni, belum keluar lagi apa-apa info tentang agama zara. Zara jugak dikatakan berasal dari brunei, bukan orang malaysia seperti yang dilaporkan di beberapa blog. 

Anyway, aku sendiri tak tahu nak cakap apa pasal hal ni. Korang buatlah konklusi sendiri. Lagi gambar :






Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

What i heard is, she is not Bruneian. She is infact a Malaysian.


23 April, 2012
Anonymous said...

Stephen Rahman Hughes is also not a muslim. Why did we welcome him we open arm. We know his mother a Malay lady from Muar.He married a Hindu girl in a civil ceremony in Italy


27 April, 2012
Anonymous said...

why is this anyone's business?


10 April, 2013

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...