Bob Kuman Dah Meninggal Dunia Berita Palsu

on 20 April 2012

Bob kuman dah meninggal dunia ialah berita palsu - Aku tak tahulah motif si mangkuk ni yang pandai-pandai reka-reka cerita ni. Berdasarkan screenshot twitter kat bawah, seorang user yang bernama freestoner tiba-tiba je update status yang berbunyik :









Ini pulak screenshot twitter along cham raja lawak tentang bob :









Actually kalau nak bergurau pun biarlah kena tempat, masa dengan keadaan. Lagipun bab-bab mati ni tak boleh dibawak gurau. Cuba kalau mak ayah kita, jiran sebelah telepon tempat kerja cakap diaorang dah meninggal. Then kita dah terkejar-kejar balik sekali tengok elok je mak ayah kita melepak tengok tv tengok melodi. Tak ke mendidih kita dibuatnya?
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...