Aaron Aziz Bintang Paling Popular Berita Harian 2011

on 09 April 2012

Aaron aziz menang anugerah kategori bintang paling popular berita harian 2011! Nampaknya tekaan peminat sangat tepat sekali. Lagipun sebenarnya tak payah teka pun. Memang dah boleh agak siapa yang bakal sapu kategori ni. 


Daripada 4 kategori dicalonkan, aaron berjaya sapu 3 kategori. Kejayaan dia kali ni pada aku bukanlah sesuatu yang mengejutkan tapi membanggakan. Maksud aku tak mengejutkan tu ialah kita sendiri tahu, tahun lepas nama aaron memang naik habis. Antara drama dengan filem yang menaikkan nama dia kat sini ialah drama nora elena dengan filem kl gangster. 

Anyway, setinggi-tinggi tahniah diucapkan kepada aaron aziz di atas kemenangan ni. Hurm berdasarkan sumber, aaron ada buat perjanjian kalau dia menang 4 kategori, dia nak berlari hanya dengan memakai boxer je. Betulkah? Jangan buat gila. Nanti tak jadi pulak pepsi nak sain kontrak bernilai 11.5 juta. Hehe.

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

luqman zakaria said...

huhu..tahniah buat beliau! :P


09 April, 2012
my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah


10 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...