Gambar Majlis Merisik Hantar Tanda Yusry Dan Lisa Surihani

on 25 April 2012

Gambar masa majlis merisik (hantar tanda) yusry dan lisa surihani - Artikel ni khas untuk peminat dua artis ni. Mungkin sebab nak berkongsi, lisa surihani telah upload beberapa gambar majlis merisik dia 23 disember tahun lepas kat facebook baru-baru ni. 


Majlis berlangsung secara sederhana dengan dihadiri oleh keluarga dan beberapa orang rakan-rakan yusry dengan lisa je. Yelah, nama pun majlis merisik. Buat apa nak grand sangat ye tak? Apa-apa pun dari majlis nilah yang menjadi titik tolak kebahagiaan yusry dengan lisa sekarang. Alhamdulillah. Tak sabar pulak rasanya nak tengok diaorang dapat ahli baru (anak). Bila agaknya tu? Hehe.

Anyway, ni ada lagi beberapa gambar sekitar majlis merisik lisa dan yusry untuk tatapan korang dengan klik read more. Kredit gambar facebook lisa surihani













Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...