Sebab Isu Skandal, Zahida Rafik Mengamuk Di Twitter?

on 20 April 2012

Sebab isu skandal, zahida rafik mengamuk tak beringat di twitter - Rasanya lepas dia kantoi berskandal dan dikatakan diri dia dibela oleh shafie apdal, mesti ramai yang menghentam, caci, maki zahida. Agaknya sebab dah tensyen, baru-baru ni dia mengamuk kat twitter. Atas sebab apa mengamuk belum diketahui lagi tapi, mestilah ada sebab kan? 

























Actually aku kesian tengok zahida ni. Dia pun manusia biasa, tak lari dari buat silap. Tapi dalam kes dia ni, susah untuk "orang tak masuk campur" dalam hal dia sebab dia masih lagi dikategorikan sebagai selebriti walaupun dah tak berlakon lagi. Dan itulah harga yang perlu dibayar kalau jadi selebriti. 

Anyway, betul atau tak zahida rafik mengamuk di twitter sebab isu skandal akan diupdate kalau aku dapat apa-apa info nanti.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...