Gambar Majlis Kahwin Zara Shafruddin, Islam Tapi Murtad?

on 20 April 2012

Gambar masa majlis kahwin peguam zara shafruddin, islam tapi murtad - Hari ini beberapa blog melaporkan zara, seorang yang berstatus islam yang berkahwin dengan nicholas rudd, anak bekas perdana menteri australia. Yang menjadi tanda tanya, perkahwinan diaorang ni dikatakan berlangsung di gereja. 


Mungkin sebab tu laporan beberapa blog mengatakan zara shafruddin ni dah murtad. Sebenarnya mula-mula perkahwinan diaorang ni dirahsiakan sampailah kevin rudd, bekas perdana menteri australia a.k.a ayah nicholas sendiri umumkan perkahwinan ni di twitter beliau. 

Kalau sekali tengok nama "zara shafruddin" tu budak 5 tahun pun boleh tahu tu nama orang melayu yang beragama islam. Cuma berdasarkan blog nescafe ais yang aku rasa satu-satunya sumber yang boleh dipercayai setakat ni, belum keluar lagi apa-apa info tentang agama zara. Zara jugak dikatakan berasal dari brunei, bukan orang malaysia seperti yang dilaporkan di beberapa blog. 

Anyway, aku sendiri tak tahu nak cakap apa pasal hal ni. Sebab hal melibatkan agama ni sangat sensitif. Korang buatlah konklusi sendiri. Lagi gambar perkahwinan zara :







Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...