Kad Kahwin Eric Daniel Dan Nurul Wahab

on 16 May 2012

Kad jemputan kahwin eric daniel dan nurul wahab? Gambar dari media hiburan ini sebagai bukti. Untuk makluman pada peminat, eric dan nurul (bekas isteri ajai) dah pun menetapkan tarikh perkahwinan seperti yang tertera pada kad kahwin ini iaitu 6 jun 2012 dan akan berlangsung Depp duchess, ampang.


Mungkin ada yang kata simple gila design kad kahwin ni dan tak grand langsung sedangkan si eric tu maklumlah bukan calang-calang punya orang. Orang koperat lah katakan. Tapi cuba fikir. Kreatif atau gempak mana pun kad kahwin akhirnya ke tong sampah jugak perginya kan? Bukan kita akan frame pun kad kahwin ni. Kalau ada yang frame kad kahwin, bagitahu aku ye. Hehe.

Anyway, tahniah diucapkan pada nurul dan bakal suami. Semoga segala perancangan dipercepatkan dan dipermudahkan. 
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Layla Kad Kahwin said...

Just nak share kpd semua yang sedang cari kad kahwin, boleh cuba tgk koleksi kad kahwin kat
www.dealovakadkahwin.com. Customer service memang terbaik!


21 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...