Ost Filem 29 Februari Nyanyian Remy Ishak Video

on 17 May 2012

Video ost filem 29 februari nyanyian remy ishak! Wah terbaik! Tak sangka betul aku yang remy ishak boleh menyanyi dengan baik sekali. Tapi tak silap aku tiz pun boleh nyanyi kan? Hurm memang pasangan yang secocok. Heheh. Sebenarnya aku ingatkan berita insiden kemalangan remy ishak ialah last update tentang dia. Sebab susah nak tahu apa-apa perkembangan terkini pasal dia sebab remy antara artis yang berahsia dan bersih dari kontroversi.


Back to topic. Lagu ni bertajuk 'kelip-kelip', soundtrack untuk filem lakonan remy sendiri iaitu 29 febuari. Sedikit teaser sinopsis tentang filem 29 febuari : Mengisahkan kehidupan budi yang dilahirkan pada tahun lompat 29 februari 1896 dan hanya dimakan usia 4 tahun sekali. Keadaan fizikalnya yang kelihatan terbantut menyebabkan masyarakat menganggap “kecacatan” itu sebagai suatu sumpahan, sedangkan ianya suatu anugerah kepada budi untuk melalui era transformasi tanah melayu.


Confuse, tak faham dengan sinopsis kat atas? Tu korang kena tengok sendiri filem ni nanti. Hehe. Anyway, bawah ni video lagu ost filem 29 februari ni dengan klik read more :




Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...