Gambar Bulan Madu Scha Dan Awal

on 17 May 2012

Gambar bulan madu scha dan awal di new york! Update terkini tentang awal dan scha al yahya yang baru je berkahwin beberapa minggu lepas. Untuk makluman korang, new york menjadi pilihan diaorang sebagai destinasi honeymoon selepas berkahwin. Bawah ni antara gambar terawal yang didedahkan oleh diaorang ketika berada di new york.

gambar bulan madu scha dan awal


Dari gambar honeymoon ni, memang jelas awal dan scha betul-betul bahagia sekarang. Alhamdullillah. Tapi memang nampak macam best je lepak new york. Dah kahwin nanti aku ingat nak honeymoon kat sana jugaklah (berangan). Anyway semoga kebahagian pasangan ini kekal hingga akhir hayat. Lagi beberapa gambar untuk korang tatap dengan klik read more.





Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

Lieynbasri said...

comel laa...pasangan serasi....


24 May, 2012
nadriatul syafika..(yaya) said...

may God bless u..kunfayakun


24 May, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...