Majlis Resepsi Fasha Sandha Di Perlis 3 Jun 2012

on 01 June 2012

Majlis resepsi fasha sandha akan berlangsung di perlis! Rasanya ramai bertanya dimana dan bila majlis resepsi fasha sandha berlangsung. Tanya tuan empunya badan pun senyap je. Akhirnya hari ni penantian peminat fasha terjawap bila blog murai mengeluarkan gambar kad jemputan majlis resepsi beliau yang akan berlangsung pada 3 jun ini di kampung fasha, perlis.


Majlis akan berlansung bermula dari jam 12.00 tengah hari hingga 4 petang. Lokasi majlis resepsi ni berlangsung ialah di sebuah resort di perlis iaitu tasoh lake resort & retreat. Cuma aku masih tak dapat pastikan sama ada majlis ini eksklusif, khas untuk tetamu yang dijemput hadir atau pun open je. Rasanya siapa-siapa yang tinggal berdekatan dengan resort tu, kalau korang peminat fasha boleh je kot datang. Takde masalah rasanya. 

Anyway, bawah ni gambar kad jemputan tu. Klik readmore untuk tengok. Kredit gambar : Blog Murai.   



Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...