Puji atau kritiklah entriku ini..

on 09 June 2011


Bangun2 je dari membuta, guwa on lappy tengok dashbod. Sekali ternampak segmen ni. Memandangkan guwa dah lama tak join abang six pek punya segmen, guwa join kali ni.

Berdasarkan gambar bawah ni, karang 1 entri berkaitan dunia blogger.


Apa kau rasa masa tengok gambar ni? Fokus kat cermin kereta tu ye. Hmm haa.. Rasa tenang kan? Sebab keadaan pemandangan dalam cermin tu redup.. Buat kita rasa rileks tenang rasa best je walaupun jalan dalam tu jam gila..

Kan best kalau dunia blog ni macam dalam pemandangan tu? Tenang, rileks.. Takde dendam, takde yang busuk hati, takde yang dengki. Guwa rasa kalau dunia blog ni aman, confirm lagi meriah confirm lagi seronok!

Takde idea nak update?? Jalan-jalan keluar.. Tengok pemandangan yang redup macam kat cermin tu.. Rasa 'suasana' dia tu.. Insyaallah idea tu akan datang jugak.. Ok?


*Nak join klik header ben ashaari


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...