Lagu Sesal Mendua Klangit, Lirik Dan Video

on 19 April 2012

Lirik lagu sesal mendua nyanyian klangit beserta video klip - Ni lagu terbaru dari band klangit. Apa yang aku perhatikan, lagu klangit ni dah makin selalu berkumandang di stesyen-stesyen radio tempatan. Aku dah dengar dan serius memang best.


Siapa klangit ni? Anyway, pada yang tak tahu klangit ialah band tempatan yang ditubuhkan pada tahun 2008. Band ni membawakan muzik genre modern, funky, alternative dan pop. Sekarang diaorang ni mula mendapat perhatian dan mula popular disebabkan lagu sesal mendua. Anyway, ni dia lirik dan video lagu tu.


Lirik lagu sesal mendua nyanyian kelangit :

Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta

Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu

Tapi
Semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama

Kerna semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu

(chorus)
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku

(ulang chorus)

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh
Tuhan tolong aku

(ulang chorus)
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Edy Fee said...

klau tak ckp ni lagu/.msty bace mcm sajak.hikhik


19 April, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...