Gambar Bulan Madu Irma Hasmie Dan Redza Syah

on 15 July 2012

Bila tengok gambar bulan madu ini, kita tahu irma hasmie dan redza syah memang tengah bahagia sekarang walaupun hubungan mereka dilanda kontroversi baru-baru ini. Pada yang tak tahu, pasangan pengantin baru ini baru sahaja pulang dari berbulan madu dan gold coast australia telah menjadi destinasi percutian mereka.  

gambar bulan madu irma hasmie

Berdasarkan sumber, aku difahamkan honeymoon irma hasmie dan redza ini ditaja oleh D'Haja boutique, sebuah jenama terkenal yang menjual pakaian muslimah. Kalau dah rezeki, memang tak ke mana. Memang beruntung pasangan ini. Kemungkinan mereka ditaja ialah mungkin disebabkan irma adalah model tudung produk D'Haja boutique. 

Apa-apa pun, pada aku pasangan ini memang secocok dan serasi sekali. Semoga mereka berbahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi gambar : 

gambar honeymoon irma hasmie dan redza syah

Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

secocok serasi dan pada mata LM wajah mereka seiras sangat


17 July, 2012
kiz said...

semoga berkekalan


22 July, 2012
MUSLIM said...

Assalamu`alaikum Sahabat.

Info yang sangat menarik.


28 July, 2012
Oh! budu said...

baru perasan yang redza, kalau senyum 1 jenis je. hehe


02 August, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...