Lucah surat khabar

on 13 October 2010

Entri ni agak kontroversi sedikit. Kalau tanya kid, ni lah akibat tak hati-hati, tak aware masa buat kerja. Mintak dijauhkanlah sikap lalai dari jadi kat kid and korang masa buat kerja. Huhu. Kid minta maaf kalau ada yang tak selesa dengan entri ni. Klik view more untuk tengok.





Sesiapa yang tak nampak apa yang lucah dengan surat khabar ni, kid bagi clue ya. Perhatikan betul-betul huruf 'a' dengan dua titik kat sebelah 'a' tu. Pengajaran kat sini : Jangan lalai! Huhuh.

*Kid mintak maaf lagi sekali pada korang semua kalau ada yang rasa tak selesa dengan entri ni.
Ranking: 5

{ 7 comments... read them below or add one }

Afiq Bukhari said...

haah la.. aku beru perasan.. pandai betul taktik kotor dorang ni..


13 October, 2010
~eZmALiZa~ said...

maaf! ampun jugak.ezmaliza is blurr right now..tell me..wut happen??ke aku yang slow nih??


14 October, 2010
- Kid - said...

Haha taklah liza tak slow pun. Cuma susah nak kenal pasti ada apa dengan huruf 'a' tu sbnarnye. Nak cakap kat sini tak leh..Kena tgk betul-betul huruf a and 2 titik kat sebelah huruf a tu..


15 October, 2010
ardzham said...

kalau pandang mcm tu jer mmg x prasan, cuba genggamkan tangan dan biar ada sedikit tuang dan buat macam teropong, fokus kat image tu je. pasti nampak. huh siapalah yang cipta logo tu... apa pulak produk yang guna logo tu yek?...


19 October, 2010
qistina abdullah said...

tak nampak pape pun...
ilusi je kot....
huhuhu


20 October, 2010
- Kid - said...

ni bukan illusi..ni betul2...


20 October, 2010
Muhamad Syafiq Maula said...

Sebenarnya itu huruf A yang bertitik 2.. Maklumlah, manusia niey beribu pandangan. So, kalau thinking positif, positif lah jawabnya, kalau negatif, negatif lah jawabnya.;~hehe


16 November, 2010

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...