Alamak apa dah jadi dengan avril kesayangan aku?! Wargh!!

on 27 January 2011

Walaupun kid dah menduakan dia (bukan fanatic fan lagi), kid tetap jugak ikut perkembangan minah ni. Setiap album dia kid takkan tak beli. Baru-baru ni Avril dah release single terbaru dia : What the hell. Siap video dah. Kid pun usha ar youtube. Sekali tengok alangkah terkejutnya aku!

Argh avril dah makin feminin, makin dedah sana sini! Tak percaya layanlah video single latest dia ni.




Wargh apa dah jadi? Pakai bra je ui. Bertambah dosa kita.

Nak kembalikan nostalgia dia ni, jom layan pic dia dulu sampai sikalang.


Album 1st.. Semua demam avril masa ni. Minah ni keluar je
tiba-tiba ramai nak main gitar. Tiba-tiba ramai nak pakai necktie.


Album ni memang totally personal ah. Dari segi muzik dengan lirik yang lebih emosi,
album ni totally tempat dia luahkan isi hati dia. 100% hasil muzik yang jujur!  

Keluar je album ni, guwa rasa dia macam dah lost identiti dengan muzik dia ah.
Tapi still, sambutan tetap hangat. Dia datang malaysia dengan album ni.
Tapi kid tak dapat pergi. Isk.. Tengok kat youtube? Diaorang rekod guna hanset..
Kualiti vid hampeh!

Hah ni album latest dia. Serius tak tahu camna. Based dari lagu What the hell tu,
rasa macam dah takda can dah nak nengok avril zaman album Let go. Isk2
                                                                                                                                         
Dia ni antara inspirasi kid dulu ah. Heh. Kalau kawan-kawan layang amuk, spin, exits, xpdc, dengan lagu-lagu indon masa tu, guwa layan lagu minah ni. Rilek je. Siap nak buat baju ada nama/gambar minah ni sebab masa tu baju avril sangat-sangat rare. Kalau dapat pakai memang jadi riak sekejap ah.

Last-last ambik cardboard, potong ikut bentuk nama dia, terus spray kat baju. Bila basuh hilang. Zzz..

Sekarang ni pun mamat indon selamba je pakai baju minah ni duk jalan-jalan town. Ingatkan order dari ebay ke hapa, sekali tanya "Bundle je pak! Murah banget!" Siot.

                                                     ________________________

Untuk fans minah ni, album baru dia keluar 8 Mac ni ok. Dapatkan yang ori! (Tapi kid rasa macam nak download je)

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...