Expose! : Blog ujang

on 24 March 2011

Klik header untuk terjah

Expose! blog kali ni : Blog si ujang, si gila kuat kentut. Biodata : 

Nama : Azfar Roslan 
Hobi : Suka kentut (tambah sendiri)
Nickname : Ujang/aspa
Umur : 23 
Keje : Buat CNi
Status : Dah nak kahwin
Lokasi : Tak tahu
Rupa : Hensem.. Tapi mamat baju hijau kat atas tu lagi hensem.. 

Apa yang bestnye blog ni??? Ok sejak aku follow blog ni, baca entri-entri dia, kebanyakkannya jenis lawak.  Tuan empunya blog ni memang seorang yang ada sense of humor. Ada je idea nak kasi pembaca sakit perut sebab gelak. Loading blog pun laju, takde widget-widget yang annoying. Template kemas tak memeningkan kepala. Ok siapa yang tak tahu lagi pasal blog ni, sila klik header kat atas.. Confirm gelak!

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...