Macam mana aku nak follow kalau macam ni??

on 08 April 2011

Setiap kali ada blogger follow blog ni, aku mesti akan jenguk blog tu balik. Sebab aku nak baca dan kalau menarik perhatian, aku nak follow balik. Tapi bila aku klik gambar follower tu mesti keluar macam ni :



Sepatutnya macam ni :





Ramai yang tak ubah setting link ni lagi. Link blog tu penting taw.. Kena ada supaya yang difollow tu boleh datang terjah blog korang balik. Mana tahu dia follow korang balik lepas terjah blog korang kan?

Macam mana tahu link blog kita ada atau tak?

Korang follow mana-mana blog atau pun follow blog sendiri. Dah follow, klik gambar korang tu. Kat situ korang boleh tengok link blog korang ada atau tak.


Kalau takde, macam mana nak set supaya link tu ada kat situ?

Ok masuk blog ujang. Ujang ada ajar cara nak set link blog tu. Klik Ujang Ubah setting blog tu ok? 

K nak merokok sebatang dua sat..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...