Romantika putus cinta

on 26 April 2011

Girl : Kau tahu tak.. Iskk isk.. Malam semalam dalam tepon, dia cakap "Kita putus".. Aku tak dapat terima.. Sebelum ni dia janji bagai nak rak.. Sehidup semati la, kaula the only pemaisuriku la.. Tapi dia blah pergi kat betina lain jugak. Iskk.. Sampai hati dia buat aku macam ni.. Huuu.. Dah berkotak-kotak tisu habis ni.. Semuanya dia punya pasal! Iskk...

Kawan : Aku simpati kat kau.. Tapi takkah kau sedar yang..

Girl : Yang apa?! isk isk..

Kawan : Aku tahu kau suka berkawan. Tapi kau overlah.. Kau boleh bertenggek kat moto EX5 mat rempit mana punya tah, tiap-tiap malam.. Tengah dating kau boleh pulak call jantan lain.. Bila berselisih dengan jantan yang lagi maskulin dari ex kau, kau boleh pulak jeling-jeling manja kat jantan tu? Wah.. Itu macam pe'el, sape boleh tahan doh?




* Tahap kesabaran lelaki cuma 1-10 je. Jangan cabar
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...