Exposed! (12) : Blog dia yang best gilak

on 14 May 2011

Pergh geng! Ni lagi 1 blog yang unik! Tak silap denaihati pernah promo blog ni. Memang gila kentang lah ini blog!

Template yang memang minimalist, simple. Kalau dah minimalist, memang laju loading. Nice! Entri pulak, perghh aku rasa entri2 dia boleh kata berada dalam kelas tersendiri. Gaya penyampaian yang tersendiri, permainan bahasa dan agak puitis tapi taklah sampai susah nak faham. Memang rare nak jumpa blog cenggini!

Kalau kau suka gaya penyampaian macam ni atau nak try baca sesuatu yang baru, blog ni memang sesuai untuk bacaan kau. Ok malas nak cakap banyak. Kalau kau nak merayau sana sini picit!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...