Exposed! (3) : blog dia yang best gilak

on 03 May 2011

Aku perasan akan kewujudan blog ni masa tuan empunya blog tegur aku kat shoutbox. Start dari situ kira jadi member dah. Cuma jarang berkontekkan. Ahaks. Terima kasih jugak atas kesudian meletakkan link blog aku. Trimas ye trimas trimas (terima kacih)

Apa yang aku boleh kata, blog ni memang awesome lah. Template minimalist, just nice. Walaupun ada widget yang tak perlu dalam blog, tapi serius tak memberatkan blog pun sebab owner dia tahu meminimakan penggunaan widget-widget macam tu. Entri? Komen banyak kat situ jadi nak cakap apa lagi? Semua serbi lengkap lah!! Kalau rajin update, konfirm meletops gitu. Hehe.

Owner dia pun friendly. Kalau kau nak ngorat memang tak dapatlah. Tapi kalau nak cuba apa salah dia? Keh keh.. Ok cakap banyak pun tak guna. Nak merayau sini picit!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...