Tiz zaqyah, mu memang best tapi..

on 25 May 2011

Beautiful nara
























Aku tengok gambar ni, memang nampak Tiz boleh jadi ibu yang penyayang. Sweet habis! Budak yang dia pegang (ke kendong?) tu tah hape nama dia aku pun tak ingat. Comel lote kan? Eeee swetnyaaa!

Aku ulas macam tu dah macam blog ni blog artis pulakk  = _________=

Tapi ada 1 hal yang sikit mengecewakan.. Macam hangpa tahu, baru-baru ni berlaku salah faham kecil tapi besar antara tiz dengan seorang blogger. Hm.. Aku bukan nak memburukkan artis tapi depa ni boleh kata role model untuk mereka yang minat depa.. Kalau tersilap jalan, kemungkinan besar mereka yang minat depa ni akan terikut dengan sikap depa. Tu yang tak best tu..

Artis patutnya guna pengaruh yang depa ada tu ke arah yang positif.. Supaya peminat depa pun ikut sama. Tak dapat banyak sikit pun jadila.. Kan kan? Pahala gak tu..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...