Tragedi pilu pengguna blogger may 2011

on 14 May 2011

Salam.. Selamat pagi.. Berbalik pada tajuk, ramai pengguna fb mengamuk! Mengeluh! Tak kurang jugak yang merajuk macam anak manja. 12, 13 aribulan tragedi pilu bagi pengguna blogger yang mana blogger down habis masa tu. Hadoi habis..

Dalam kul 12.30 pagi tadi baru ok kalau tak silap aku. Yang timbul kekecohan bila entri2 2 hari lepas ilekk. Yang mana published 1 entri je tak rasa sakit sangat tapi yang post lebih 1 entri tu.. Macam tu jugak yang baru tukar template.. Keh keh.. Luka hati ni.. Hm tapi tadi aku check balik, entri-entri 2 hari lepas punya google dah recover balik. Entri2 kau 2 hari lepas punya ada tak?
 
Sebabkan tragedi pilu tu, ada yang buat keputusan nak terus tukar ke wordpress.. Hm suka hati hangpa la. Yang taknak tu, buat backup pasni. Copy entri kat word. Incase kalau kejadian cipan tu jadi balik ke kan..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...