Gambar Neelofa Di Paris

on 18 April 2012

Neelofa di kota paris? Sebenarnya gambar ni ditangkap semasa dia berada di eropah untuk penggambaran rancangan nona. Yelah, dah alang-alang sampai kat tempat yang jarang pergi kan.. Jadi apa lagi, sesi photoshoot pun on lah. Hehe.


Dengan pengalaman sebagai model dan bonus rupa, neelofa berjaya buat kita pandang 2-3 kali pada gambar-gambar ni. Hehe. Of course, view di paris ni pun membantu neelofa dan photographer, annas easkey untuk mendapatkan hasil gambar yang cantik. 

Anway, kredit gambar blog annas easkey. Lagi 4 gambar neelofa di paris dengan klik read more :






Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...