Gambar Pelajar Upsi Maut Jatuh Bangunan Tingkat Lima

on 22 April 2012

Ini gambar seorang pelajar upsi maut jatuh dari bangunan tingkat lima - Berdasarkan sumber, pelajar perempuan ni jatuh dari e-learning universiti punya bangunan dari tingkat lima. Kematian mangsa dikatakan tiada kena mengena dengan bunuh diri. Kejadian ni berlaku semalam, 21 april 2012 jam 5 petang.


Ada saksi dalam kejadian ni. Tapi saksi tu dikatakan tak dapat beri kerjasama untuk siasatan sebab masih lagi trauma akibat ternampak mangsa jatuh dari tingkat 5 tu. Anyway, kalau betul berita ni, kita sedekahkan al-fatihah untuk si mati. Semoga allah ampunkan dosa dia dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan mereka yang beriman.

Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

Cik Suriz said...

Ya Allah... kesiannya. al-fatihah untuk arwah. :'(


22 April, 2012
Cik Suriz said...

Ya Allah... kesiannya. al-fatihah untuk arwah. :'(


22 April, 2012
Gaung aka fahamimajid said...

SUBHANALLAH...takziah kepada keluarga mangsa....


22 April, 2012
Anonymous said...

aku rasa dia bunuh diri. sbb fikir ikut logik lah. wall penghadang tu lebih paras pinggang kot. mcm mana boleh terjatuh tu,.?? tak kan dia main panjat-panjat kot./?? kan kan.?? apa pun. wallahu'alam.


23 April, 2012
Anonymous said...

Byk lg sebab org blh jatuh ok. Pitam, pengsan, org tolak.. Byk lagi! Siapala kita nk buat andaian. Please jgn luka kan famili mangsa dgn komen yg bukan2. Semoga Allah pelihara arwah!


23 April, 2012
Shiyai-Har said...

Salam.Saya harap yang gambar tempat kejadian dpt dideletekan. Bukannya apa,dalam gambar tu aurat mangsa terdedah sedangkan semasa arwah hidup,arwah seorang yang menjaga auratnya. Harapnya kita masih dapat melindunginya walaupun selepas dia tiada. Minta tolong sangat-sangat utk delete gambar tempat kejadian. Terima Kasih.


22 June, 2012

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...